Polityka prywatności

Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem strony

Polityka Prywatności

 

Drogi Użytkowniku naszej strony,

Korzystając z tej witryny zgadzasz się na to, iż zbieramy dla celów informacyjnych różnego rodzaju dane o naszych użytkownikach.

 

Przetwarzanie danych osobowych

Wysyłając formularz kontaktowy wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych w celu udzielenia odpowiedzi na Twoje pytania i wnioski zawarte w formularzu kontaktowym. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Przysługuje Ci prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania. Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez okres niezbędny do udzielenia Tobie odpowiedzi na pytania i wnioski. Zapewniamy Cię, że nasza firma przestrzega restrykcyjnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Twoje dane osobowe są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań, aby poziom ten z roku na rok był coraz wyższy.

 

Kto jest administratorem danych osobowych

Administratorem danych osobowych , www.virtus-gdansk.pl czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoich danych osobowych jest: Virtus Energy sp. z o.o., ul. Wały Piastowskie 1/302C, 80-855 Gdańsk, NIP: 5833301917.

 

 

Polityka cookies

Drogi Użytkowniku Internetu,

Ta strona internetowa zapisuje na Twoim komputerze, a dokładniej w schowku Twojej przeglądarki internetowej (np. Firefox, Internet Explorer, Chrome) na Twoim koncie użytkownika komputera (lub telefonu), na którym łączysz się z Internetem, tzw. pliki cookie. Dzięki plikom cookie wykorzystywanym na tej stronie internetowej w systemach statystyk internetowych autor tego bloga, wie jak wielu użytkowników na niego zagląda co konkretnie czytają, oraz co pomijają. Pozwala to stale ulepszać tego bloga. Dodatkowo pliki cookie wykorzystywane na tej stronie internetowej do poprawnego działania wtyczek społecznościowych, które pozwalają łatwo publikować wpisy z tego bloga na stronach serwisów społecznościowych takich jak Facebook, Google+, Twitter czy Pinterest. Jeżeli uważasz, że obecność plików cookie narusza Twoją prywatność, możesz w każdej chwili je wyłączyć – zarówno dla konkretnej witryny albo w ogóle dla wszystkich połączeń z Twojej przeglądarki (Pamiętaj, że może to skutkować brakiem możliwości działania wybranych funkcjonalności stron internetowych).

 

Jak wyłączyć pliki Cookie w Twojej przeglądarce?

Poniżej znajdują się instrukcje wyłączenia plików Cookie w popularnych przeglądarkach internetowych. Jeżeli Twoja przeglądarka nie pasuje do żadnego z podanych poniżej opisów, poszukaj pomocy na stronie twórcy przeglądarki lub w jej pliku pomocy.

 

Google Chrome

Przeglądarka ta oprócz możliwości wyczyszczenia plików cookie pozwala przejrzeć szczegółowy opis funkcji prywatności przeglądarki. Aby wyczyścić pliki cookies i inne dane przeglądania, kliknij na przycisk z trzema poziomymi kreskami, który znajduje się po prawej stronie paska adresu – z pojawiającego się menu wybierz „Narzędzia” a następnie „Wyczyść dane przeglądania”. Szczegółowy opis funkcji prywatności przeglądarki znajduje się pod linkiem „Więcej informacji”.

 

Mozilla Firefox

Ta przeglądarka udostępnia Ci możliwość określenia czy nie chcesz być śledzony poprzez pliki cookie w ogóle czy też chcesz usunąć określone pliki cookie konkretnych witryn internetowych. Aby określić te ustawienia w menu „Narzędzia” wybierz „Opcje” a w nich zakładkę „Prywatność”.

 

Microsoft Internet Explorer

Dzięki specjalnemu suwakowi możesz określić ogólny poziom swoje prywaności. Dodatkowo korzystając z przycisku „Witryny”, możesz decydować o ustawieniach dla konkretnych serwisów internetowych. Aby określić te ustawienia w menu „Narzędzia” wybierz „Opcje internetowe” a w nich zakładkę „Prywatność”.

 

Opera

Korzystając z przycisku „Opera” umieszczonego w lewym górnym rogu należy otworzyć menu oraz wybrać w nim „Ustawienia” a dalej opcję „Wyczyść historię przeglądania”. Dodatkowo znajduje się tam przycisk „Zarządzaj ciasteczkami…”, który pozwala na bardziej zaawansowane zarządzanie opcjami dla poszczególnych stron internetowych.

 

Google Analytics

Witryna ta korzysta z Google Analytics, które monitoruje aktywność stron www. Informacje wygenerowane przez cookies w związku z korzystaniem ze strony przez użytkownika (razem z jego IP) zostaną przekazane do spółki Google i przechowywane na ich serwerach. Korzystając z witryny zgadzasz się na przetwarzanie przez Google Twoich danych zawartych w cookies.

Skontaktuj się z nami

535 094 914

530 526 079

biuro_rachunkowe@virtus-gdansk.pl

Virtus Biuro Rachunkowe Gdańsk odpowie na wszelkie Twoje pytania.
Zapraszamy do kontaktu.